fbpx

A 10 legjobb városi kerékpár 2.

A 10 legjobb városi kerékpár 2.
2020-06-16 pacific.cycles
In Hírek

A városban a tömegközlekedés okozza az egyik legnagyobb mértékű a légszennyezést. Ha szeretnénk tenni a környezetünk megóvása érdekében, akkor járjunk kerékpárral a munkahelyünkre. A bringázásnak a környezetvédelmen túl, számos jótékony hatása is van. A városi felhasználásra tervezett kerékpárok könnyű, alumínium vázzal rendelkeznek. Ezeket a kerékpárokat úgy tervezték, hogy kényelmes üléspozícióval és alacsony szervízigénnyel rendelkezzenek. Tökéletes választás, ha kerékpárral szeretnénk munkába járni, bevásárolni, vagy más rövidebb utakat megtenni.

COURIER (2019)

A Courier kerékpár egy szuper sportos városi cirkáló, mely az év 365 napján elkísér. 2 vázméretben érhető el: női, illetve unisex, mely alacsony átlépési magasságával nem csak az idősebbek kedvence, hanem azoknak is tökéletes, akik pl. nehéz túratáskákkal, vagy gyerekekkel együtt rójják a város útjait és biztonságos lelépést keresnek a lámpáknál. Teljesen felszerelt és prémium váltórendszere, valamint teleszkópja egyedi komforttal látják el ezt a modellt.

425.000 Ft-tól

Courier női

Courier unisex

COURIER LITE

A Courier modell 2020-as változata merev villával, a gyors és sportos városi bringázás jegyében. Legyél Te az, aki mindent kerékpáron csinál, rövidebb idő alatt, mint bármely autós! Vidd a gyereket a suliba, ugorj be a boltba kenyérért, aztán irány a munka, vagy az esti szinház. Elkésni ezzel a könnyű, jól felszerelt géppel biztos nem fogsz.  15 kg alatti súllyal, több színben és méretben kapható.

398.000 Ft-tól

Courier Lite női

Courier Lite férfi

Courier Lite unisex

COURIER LUXE

Minimalista dizájn, maximalista felszereltség, luxuskivitel a szíjhajtásnak köszönhetően. A szervízeket messze elkerülöd ezzel a bringával. 8 sebességes Shimano Nexus Premium agyváltó, markolatváltóval, Gates szíjhajtással. Egy olyan kombináció, mellyel a bringa több évtizeden át is hű társ marad. Teljesen felszerelt, ami a városban szuper: tehát csengő, csomagtartó, sárvédő, agydinamós világítás elől-hátul is van rajta. Szintén 3 féle váztípussal kapható: férfi, női, unisex (alacsony átlépésű, mely kiváló választás lehet hölgyeknek, akik szoknyában kerékpároznak, illetve nehezebb súlyt visznek magukkal a biciklin (pl. gyerekülés, bevásárlókosár vagy túratáska).

542.000 Ft-tól

Courier Luxe női

Courier Luxe férfi

Courier Luxe unisex

CITY FLIGHT LUXE

Hasonló a Courier Luxe kerékpárhoz, csak itt a nagyobb komfort még több sportossággal párosult. Szintén minimalista megjelenés, kecses sport csomagtartók egy igazi városi futkosó bringává emelik ezt a modellt, amely a föld utaktól sem ijed meg. Tárcsafékei, váltórendszere, szíj hajtása a prémium összetevők összhangjáról árulkodik. 2 féle váz típussal kapható: férfi és női kivitelben, szürke/ezüst színben.

425.000 Ft-tól

City Flight Luxe női

City Flight Luxe férfi

SUPER FLIGHT

A városi bringázás csúcsa. 11 sebesség, agyváltó, agydinamós világítás, szíj hajtás. Nem hiába egy olyan városi bringás ikon az egyik gazdája, mint Hajós András, aki időt spórolva, könnyen, gyorsan egyik helyszínről a másikra siklik vele a Duna mindkét partján. 13 kilójával, könnyen magaddal vihated akár vonaton, HÉV-en is. Egész évben elkísér éjjel-nappal, teljesen felszerelt, szervízigénytelen csúcs városi modell.

Super Flight női

Super Flight férfi