fbpx

A 10 legjobb városi kerékpár 1.

A 10 legjobb városi kerékpár 1.
2020-06-08 pacific.cycles
In Hírek

A városban a tömegközlekedés okozza az egyik legnagyobb mértékű a légszennyezést. Ha szeretnénk tenni a környezetünk megóvása érdekében, akkor járjunk kerékpárral a munkahelyünkre. A bringázásnak a környezetvédelmen túl, számos jótékony hatása is van. A városi felhasználásra tervezett kerékpárok könnyű, alumínium vázzal rendelkeznek. Ezeket a kerékpárokat úgy tervezték, hogy kényelmes üléspozícióval és alacsony szervízigénnyel rendelkezzenek. Tökéletes választás, ha kerékpárral szeretnénk munkába járni, bevásárolni, vagy más rövidebb utakat megtenni.

CORVARA 

Városi kerékpározáshoz ideális ez a teljesen felszerelt modell, mely a Shimano 7 sebességes agyváltónak köszönhetően szervízigénytelen. Kényelmes ülés pozíciót és komfortot kínál ez a Stevens modell minden időben. Egyszerű kezelhetőséget és a biztonságos városi közlekedést ötvözi, a V- és kontraféknek hála. Teljesen felszerelt, tehát csengő, csomagtartó, sárvédő, agydinamós világítás elől-hátul is van rajta, ezért minden időben használható és könnyen felszerelhető rá akár gyerekülés, illetve kosár vagy táska is. 3 féle váz típussal kapható: férfi, női és alacsony átlépésű unisex kivitelben, amely az idősebbek vagy a gyereket a bringán szállító szülőknek nagy segítség lehet!

189.000 Ft-tól

Corvara férfi

Corvara unisex

ELEGANCE LITE 

Az Elegance Liteban minden megvan, ami egy kiváló minőségű városi kerékpárt jellemez: könnyű, egyszerűen kezelhető és mégis minden van rajta, ami kell! Merev villájának köszönhetően könnyű, sportos manőverezést tesz lehetővé az álló kocsisorok között, markolatváltós agyváltója, pedig egyszerűen kezelhető és sokáig nem igényel szervízelést! A városi közlekedésben nagy előny, hogy teljesen felszerelt: tehát csengő, csomagtartó, sárvédő, agydinamós világítás elől-hátul is van rajta. Illetve V- és kontrafékkel is ellátott a nagyobb biztonság kedvéért!

250.000 Ft-tól

Elegance Lite férfi

Elegance Lite unisex

Elegance Lite női

ELEGANCE KERÉKPÁR

Minden, ami az Elegance Lite, csak ebben a modellnél a merev villát teleszkópra cserélték azoknak, akik kicsivel kevesebb súly helyett a komfortot választják. A Shimano Nexus 8 sebességes agyváltó egyszerű és szervízigénytelen. Minőségi összetevői egy kiváló városi igáslóvá teszik az Elegance-t: nagy bevásárlás, gyerekek elvitele a suliba, nem probléma! Csakúgy, mint a Lite modell, 3 féle váztípussal kapható: férfi, női, unisex (alacsony átlépésű).

250.000 Ft-tól

Elegance unisex

Elegance női

BOULEVARD 

Szuper felszereltségű városi mindenes. Shimano Nexus 8 Premium kifinomult agyváltó markolatváltóval, top alu váz és egyéb minőségi kiegészítők jellemzik ezt a kerékpárt. Aki megbízható társat keres hosszú távra, annak igazán jó választás! Agydinamós világítással, integrált sárvédővel és csomagtartóval, minden kihívást könnyen vehetsz vele éjjel-nappal, esőben vagy szárazon. Szintén 3 féle váztípussal kapható: férfi, női, unisex (alacsony átlépésű, mely kiváló választás lehet hölgyeknek, aki szoknyában kerékpároznak illetve nehezebb súlyt visznek magukkal a biciklin pl. gyerekülés, bevásárlókosár vagy túratáska).

325.000 Ft-tól

Boulevard férfi

Boulevard női

Boulevard unisex

BOULEVARD LUXE 

A BOULVARD változat nagytestvére luxuskivitelben. Mindent tud, amit a kistestvére: Shimano Nexus 8 Premium agyváltó, markolatváltóval, teljesen felszerelt, 3 féle váztípusban, agydinamóval, teleszkóppal. De egy dolog teszi igazán egyedivé: a SZÍJHAJTÁS. Aki még nem próbálta, az rögtön látogasson el egy Stevens kereskedőhöz és próbáljon ki egy ilyen csodát! Az autóiparban régóta használt szíj a láncnál sokkal tartósabb, halkabb, és szervízigénytelenebb. Igazi kuriózum, ugyanakkor egyszerű és csöndes!

400.000 Ft-tól

Boulevard Luxe férfi

Boulevard Luxe női

Boulevard Luxe unisex