fbpx

A legjobb fitness kerékpárok

A legjobb fitness kerékpárok
2020-06-08 pacific.cycles

A kerékpározásnak számos jótékony hatása ismert. A legfontosabb, hogy karbantartja a szívet és a vérkeringést. Miközben kerékpározunk megnő a pulzusszám és ezzel fokozzuk a szív munkáját, élénkítjük a vérkeringésünket, melynek köszönhetően a szervezetünkbe több oxigén jut. A rendszeres kerékpározásnak köszönhetően nagymértékben növelhetjük az állóképességünket és a szervezetünk fizikai teljesítőképességét.

Kerékpározás közben az ízületeinkre sokkal kevesebb teher hárul, mint kocogás vagy futás közben. Miközben bringázunk olyan mozgást végzünk, amelynek zsírégető hatása is lehet, ennek köszönhetően csökken az elhízás veszélye. Mivel a mozgás a test összes izmát megmozgatja, ezért jobban láthatóvá válnak az izmaink. Remek alakformáló hatása van a kerékpározásnak.

Stevensbikes kerékpár

A környezetszennyezés egyik legjelentősebb szereplője a közúti közlekedés. Szerencsére a falvakban és a városokban egyaránt egyre többen választják a kerékpározást, mint alternatív közlekedési formát. Kerékpározás közben nem szennyezzük a levegőt, kis helyen is elférünk az úton és nagy zajt sem keltünk. Ha a kerékpárt választod, akkor magadnak is, a környezetednek is és a jövő generációjának is jót teszel.

STRADA 1000

Strada 1000

8,6 kg súlyával igazán jó választás azok számára, akik nem akarnak letérni az aszfalról, de akiknek fontos kerékpáruk kényelme, gyorsasága és könnyű súlya. Minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkező városi aszfaltbetyár tárcsafékkel, 2×11 sebességes Shimano Ultegra hajtással, karbon villával.

 

STRADA 900

Strada 900

Igazi városi-sport kerékpár, egyenes kormánnyal, hibátlan felszereltséggel. Fehér színével könnyű súlyával egy tökéletes városi társ, amivel könnyen-gyorsan eljuthatsz bárhova. 2×11 sebességes Shimano Ultegra váltórendszerrel, tárcsafékekkel, karbon villával és Continental városi gumikkal.

STRADA 800

Strada 800

Letisztult megjelenés, 2×11 sebesség, tárcsafékek, egyenes kormány. Sportos, agilis összkép. A Strada 800 egy kiváló választás azoknak, akik könnyen-gyorsan akarják meghódítani a várost és időben odaérni, ahová kell. 10 kg alatti súlyával és a minőségi alkatrészek kompromisszumok nélküli választásával sok évre igazi társ lesz ez a kétkerekű!

STRADA 600

Strada 600

A fitness kerékpárok belépő modellje a Stevensnél. Ami máshol csúcs, az itt alap! 2×10 sebességes Shimano Tiagra váltó, tárcsafékek és mindössze 11 kg-os súly. Kiváló választás mindennapos bringásoknak, akik az országúti kerékpárok sportos, könnyű kivitelét keresik városi használatra, de több komfortra vágynak, amit az egyenes kormány és a tárcsafék biztosít. Igény esetén kitámasztó, sárvédő és csomagtartó is felszerelhető a Strada modellekre.