fbpx

Hallottál már az e-bike-ról?

Hallottál már az e-bike-ról?
2020-08-05 pacific.cycles
In Hírek

Ha még nem, mi most segítünk neked a felfedezésében…

Az elektromos rásegítéssel felszerelt pedelec kerékpárok a saját befektetett energiánkhoz adnak hozzá a kiválasztott programmódnak megfelelő segítséget, a motor és az akkumulátor segítségével. Ennek eredménye, hogy könnyebben megmászhatók a hegyek, leküzdhetők a távolságok.

Ezek a rendszerek akár 300%-ot is képesek hozzáadni a saját erőnkhöz. A sport értéke ugyanúgy megmaradhat, ha szeretnénk, hisz szabályozható a rásegítés foka, sőt a kerékpározók erőviszonyait is segít kiegyenlíteni a rendszer. A pedelec kerékpárok 25 vagy 45 km/h-ig képesek rásegítést nyújtani.

Az E-bike vásárlásánál nagyon fontos szerepet játszik, hogy az akkumlátor és a motor megbizható gyártóktól származzon, ilyenek a Bosch, Shimano, Fazua, illetve az általuk certifikált egyéb márkák. Fontos szerepet kap ezáltal a szakkereskedés is, ahol adott a megfelelő szervizhattér, hiszen egy-egy szerviz alkalmával ezekhez a kerékpárokhoz frissiteni lehet a legújabb szoftverek változatait is, amivel akár a teljesítmény is növelhető. Ugyanúgy, mint a hagyományos kerékpárok, rendszeres és alapos szervizt igenyelnek.

A Stevens Prémium Német Kerékpárok több szempontból is remek választásnak bizonyulnak,  ugyanis a gyártónál, a forgalmazónál és a szakkereskedésekben egyaránt adott a nagyon magas színvonalú technikai és szervizhattér. A német gyártó a hagyományos kerékpárokban és az E-bike-okban is kizárólag megbízható, prémium gyártok alkatrészeit szereli be, beleértve az e-bike specifikus alkatrészeket is. Ez szavatolja a hosszú, megbízható használatot és a szuper e-bike érzést!

Nálunk, a Stevens-nél egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az e-kerékpárok gyártására és új modellek fejlesztésére.

A Stevens minden felhasználási területre készít e-bike-okat már:

E-TREKKING

E-VÁROSI

E-MTB

E-GRAVEL/E-ORSZÁGÚTI

E-Molveno

E-Trekking kerékpár / Mindenki számára elérhető az elektromos kerékpár ezzel a Stevens modellel

E-Molveno férfi

715.000 Ft-tól

E-Molveno női

715.000 Ft-tól

E-Molveno unisex

715.000 Ft-tól

E-Lavena

E-Trekking kerékpár / Kiváló ár-érték arányú, szuper könnyű elektromos mindenes

E-Lavena férfi

1.000.000 Ft-tól

E-Lavena női

1.013 000 Ft

E-Lavena unisex

1.013.000 Ft

További Stevens e-bike-okat ide kattintva találsz >>